Tryghed

Byggeri er en tillidssag. Hos Sonne Huse A/S møder du en lang række dedikerede og veluddannede medarbejdere, som alle sætter stor ære i at levere et kvalitetsprodukt til dig som kunde. Fra den første kontakt til opførelse og aflevering af huset, men også efterfølgende, står vores team af professionelle medarbejdere klar med rådgivning og vejledning.

Vores mange års erfaring har lært os at opfylde vore kunders ønsker og behov. Vi sørger for alt lige fra myndighedsansøgning, nedrivning af evt. gammelt hus, opførelse af dit nye fritidshus til rengøring af det færdige hus.

Vores eksklusive, arkitekttegnede fritidshuse – uanset valg af størrelse og type – opfylder selv de mest kræsne kunders krav til kvalitet, design og komfort.

Sonne Huse A/S er således gennem årene blevet kendt og anerkendt for at fremstille og opføre huse på et meget højt kvalitetsniveau – og i et unikt og anderledes design.

Du kan derfor trygt lægge dit byggeri i vores hænder, når du skal vælge nyt hus. Adskillige kunder har vist os den tillid, at de har valgt Sonne Huse A/S til at opføre mere end et hus for dem.

MG_8976