Sonne Huse

Tryghed i dit byggeri og kvalitet
gennem mere end 50 år

Hos SONNE HUSE A/S er vi en dynamisk og velkonsolideret familieejet virksomhed. I mere end 50 år har stifter og ejer, Arne Sonnesen, stået for at bygge huse overalt i Danmark.

Firmaet udvikler, producerer, opfører og sælger blandt andet unikke arkitekttegnede fritidshuse over hele landet. Vi er Danmarks førende producent af eksklusive fritidshuse til kræsne liebhavere, der forventer og forlanger det absolut bedste.

Sommerhus serie
DM_Roervig2_222

Sonne Huse står for alt når vi bygger et arkitekttegnet hus

Hele proceduren omkring køb af et arkitekttegnet hus sætter kunden i centrum. Selv de mindste detaljer aftales med kunden, ligesom kunden selv bestemmer, på hvilket udstyrsniveau huset skal ligge.

Disse aftaler kan foregå på vores hovedkvarter i Hjørring, i et prøvehus eller hos kunden selv. Når alle aftaler med kunden er på plads, står vi for resten.

Det vil sige vi står for:

  • myndighedsbehandling
  • tegnearbejde
  • afsætning
  • opførelse og færdiggørelse af huset

Inden nøglerne overrækkes til kunden, sørger vi for rengøring og vinduespolering, så det arkitekttegnede hus er totalt indflytningsklart. Det har blandt andet betydning for de mange udenlandsdanskere, som vi hvert år opfører huse for.

1499bfa7-c4d9-4b1c-aacd-75272e9e70aa-1024x683
836-0557_huginsvej_foto_174_7633-1024x740

Sonne Huse bygger med fokus på solide håndværkstraditioner

Vi bygger alle vores huse helt kompromiløst på gode gamle, solide håndværkstraditioner, uden kvalitetsmæssig sidestykke. Derfor benytter vi også kun egne solide nordjyske håndværkere til opførelse af vores projekter rundt omkring i landet.

Med hensyn til materialevalget skal det ikke være nogen hemmelighed, at vi holder af at bygge i naturens egne produkter, nemlig rustikke og gedigne materialer, der tåler at blive brugt og bliver smukkere af det.