Ebeltoft – Stambækvej 1 A

SOLGT !!

Årlig lejeindtægt på kr. 144.500 !

Få en forrentning på op til 10 % af din indskudte kapital*

Ebeltoft:

Denne unikke og fantastiske liebhaverfritidsbolig ligger smukt placeret på en af Ebeltofts mest attraktive og efterspurgte adresser på Guldkysten. Herfra får du, udover en eksklusiv bolig, også en skøn grund med en helt igennem betagende udsigt over Ebeltoft Vig . Ebeltoft har gennem flere årtier været særdeles attraktivt for det ferierende publikum i og omkring det charmerende og uspolerede Mols. Den eksklusive by byder dig på flere gode spisesteder, fantastiske badestrande, spændende håndværksteder, glaspusterier, eksklusive tøjbutikker, gallerier, og meget mere. Her er liv og gode aktiviteter året rundt!

Fritidshuset:

Fantastisk beliggenhed og med en panoramaudsigt i absolut særklasse og herudover en spændende grund. Huset fremtræder særdeles stilfuldt fra yderst til inderst – altsammen holdt i gedigne kvalitetsmaterialer. Her kan du bare læne dig tilbage og nyde et af kystens bedst beliggende og stemningsfyldte fritidshuse.

Indretning:

Huset byder velkommen via lys entré med adgang til dejligt soveværelse med bad en suite. Fra entre videre til flot køkken i åben forbindelse til hyggelig og charmerende forhøjet stue med panoramaudsigt mod Ebeltoft vig. Endvidere stort og flot badeværelse med rundt nedsænket indmuret spabad, sauna samt bordarrangement med 2 håndvaske. Huset indeholder desuden køjerum med 3 senge samt stor hems med udsigtsstue. Fra denne plads kan man virkelig nyde den imponerende udsigt. På hemsen finder man yderligere et soverum med plads til 4. Hele huset er opført i absolut kvalitets materialer og bør ses.

 Salgspris kr. 3.495.000, spar kr. 500.000, nu kun kr. 2.995.000

* beregnet som forretning af indskudt kapital(din kontante udbetaling) i forhold til nettooverskud efter udlejning

 

Se på kort

Ebeltoft – Stambækvej 1 A

Areal: 87 m2

Bestil salgsmateriale: